De impact van leiderschap - voor operationeel managers


Jan Machtelinckx

    biedt u de instrumenten om uw operationeel managers te helpen een positief werkklimaat te genereren voor hun teams en zo de prestaties te verbeteren?     
Jan Machtelinckx
Talent Category Lead
Contact

Hay Groups expertise van wereldklasse staat tot uw beschikking

U doet zelf ervaring op met het operationeel managers-programma, dat diagnostiek, zelfsturend leren en gefaciliteerde trainingen omvat.

Een vervolg-workshop van een dag geeft u de accreditatie om zelf uw operationeel managers te begeleiden.

De zes stappen van het Operationeel Managers Programma zijn:

1. Introductie:

u wordt welkom geheten en krijgt een inleiding op het programma.

2. Diagnostiek:

het meten van de effectiviteit van uw operationeel managers en de invloed die zij hebben op hun teams, met behulp van onze online assessmentinstrumenten Inventory of Leadership Styles en Organizational Climate Survey.

3. Zelfsturend leren:

door het gebruik van e-learning-modules hebben operationeel managers maximaal profijt van de feedback uit de diagnostiek en de daarop volgende workshop.

4. Gefaciliteerd leren:

Op dag één ervaart u wat u later uw eigen operationeel managers vertelt. De workshop geeft diepgaand inzicht in de manier waarop hun gedrag de prestaties van hun team beïnvloedt. En u leert er concrete interventies te doen die onmiddellijk effect op de prestaties van uw managers hebben.

Een tweede workshop geeft u de mogelijkheid zelf geaccrediteerd te worden, zodat u zelf uw operationeel managers op het gebied van leiderschapsstijlen kunt begeleiden.

5. Follow-up:

U krijgt een volledig pakket materiaal mee dat u ondersteuning biedt wanneer u met uw operationeel managers werkt. En tijdens het programma en ook daarna wordt u bij elke stap begeleid door een accountmanager die speciaal voor u klaarstaat.