Emotionele Intelligentie


Daniel Goleman

    De belangstelling voor EI in de zakelijke wereld is gegroeid. Het is geen trend. Het is een feit.     
Daniel Goleman
Psycholoog en expert in Emotionele Intelligentie

Wat zijn de verschillen tussen managers die excellent presteren en gemiddeld presteren? Als je nu eens de eigenschappen kon meten waarin zij zich van elkaar onderscheiden?

Dankzij onze samenwerking met dr. Daniel Goleman en dr. Richard Boyatzis, pioniers op het gebied van Emotionele Intelligentie, kan Hay Group u helpen de 'topkwaliteiten' van hoogpresterende medewerkers te meten en te ontwikkelen.

Emotionele Intelligentie maakt gebruik van de Emotional and Social Competency Inventory (ESCI), een unieke online onderzoekstool die al van onschatbare waarde is gebleken voor duizenden leidinggevenden over de hele wereld. Deze tool biedt een 360º assessment van iemands emotionele en sociale gedrag dat u, als geaccrediteerd gebruiker, snel kunt interpreteren om vervolgens aan de slag te gaan met de resultaten.

Wij ondersteunen u met alles wat u nodig hebt om dit product zelf te gebruiken: toegang tot onze Self Service beheersite (om onderzoeken te beheren) en wij accrediteren u, zodat u zelf feedback kunt interpreteren en kunt geven en u klaar bent om individuele groei te stimuleren en Emotionele Intelligentie te ontwikkelen binnen uw gehele organisatie.

Meer informatie over Hay Group's assessments en ontwikkelingstools kunt u vinden op www.haygroup.com/leadershipandtalentondemand