Growth Factors    De Growth Factor Inventory (GFI) heeft ons geholpen om het verborgen talent in onze organisatie te ontdekken.     
HR-directeur van een internationaal bedrijf
Contact

De Growth Factor Inventory (GFI) identificeert de vier kwaliteiten die de meeste impact hebben op potentiële groei. De tool richt zich met name op die capaciteiten die kunnen bijdragen aan leiderschapsontwikkeling.

  • Bereidheid te leren – de bereidheid een risico te nemen bij het leren van nieuwe dingen
  • Begrip voor context – het vermogen de zaken breder te bekijken en aanvullende standpunten aan te dragen
  • Inlevingsvermogen – zorgvuldig inzicht in gevoelens en gedachten van anderen
  • Persoonlijke volwassenheid – het vermogen feedback en opstakels te zien als kans om te groeien.

De GFI is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en bevindingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling en menselijke prestaties en getest aan de hand van Hay Groups eigen database met duizenden managers op ieder niveau. Uitstekende managers op alle niveaus scoorden op elke factor hoger. Met andere woorden, de Growth Factor Index is sterk gerelateerd aan uitstekend leiderschap.

Het proces
De tool wordt geleverd met de Self Service Module. Op onze Self Service site kunt u deze tool volledig zelf beheren binnen uw organisatie (deelnemers aanmaken, onderzoekslinks en -herinneringen versturen en feedbackrapporten produceren). Zodra deelnemers ingelogd zijn, kunnen zij collega's aanwijzen die feedback aan hen gaan geven. Uiteraard geven wij u een training voor Self Service Module, zodat u daarna direct zelf aan de slag kunt.

De rapporten
De GFI genereert twee rapporten:

  • Het talentpool rapport geeft leidinggevenden het ‘totaalplaatje’ met een ‘audit’ van potentieel binnen een groep medewerkers
  • Het feedbackrapport geeft betrokkenen de informatie die zij nodig hebben om inzicht te verwerven in hun eigen potentieel en daaraan te werken.

Klik hier om de GFI brochure te downloaden