Hay Group PayNet

PayNet 

Hay Group PayNet biedt doorlopend toegang tot de meest betrouwbare en uitgebreide informatie over beloningen en arbeidsvoorwaarden die momenteel op de markt beschikbaar is.

PayNet bevat gebruiksvriendelijke tools en databases om gericht te kunnen zoeken naar de data die u nodig hebt.

PayNet International
Kies PayNet International voor consistente, vergelijkbare informatie in verschillende landen. Hiermee kunt u:

  • de gegevens van meer dan 22.000 organisaties en meer dan 15 miljoen personen in 80 landen raadplegen
  • elk beloningsmarktelement consistent vergelijken in verschillende landen
  • functies direct vergelijken, ook over landsgrenzen heen snel inzicht krijgen in salarisontwikkelingen en -prognoses in elk land, zonder tijdrovende vergelijkingen
  • sectorspecifieke salaristrends bekijken in verschillende belangrijke bedrijfstakken

 

PayNet National
Kies PayNet National voor uitgebreide lokale informatie over de beloningsmarkt van een specifiek land.

Deze tool is beschikbaar in meer dan 100 landen en biedt toegang tot gegevens van wereldwijd vergelijkbare functies, maar ook tot functiegegevens die specifiek zijn voor uw land en niet aanwezig zijn in PayNet International.

Net als PayNet International biedt deze tool de mogelijkheid om elk concreet onderdeel van uw totale beloningspakket voor seniormanagers en werknemers te vergelijken

Onovertroffen datakwaliteit
Hay Group PayNet is gebaseerd op onze unieke methode voor het in kaart brengen van functies. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om functies te meten en vervolgens af te stemmen op de markt. Dit betekent het volgende:

  • u weet dat u vergelijkbare functies vergelijkt binnen functiegroepen, organisaties, bedrijfstakken en landen, ongeacht de functiebenaming
  • zelfs als de functie uniek is, kunt u deze op een zinvolle wijze vergelijken met andere functies en de markt

De Global Total Remuneration-methode van Hay Group stelt PayNet als enige beloningsdatabase in staat u wereldwijd vergelijkbare gegevens te verstrekken over alle onderdelen van uw salarispakket, van het basissalaris tot en met de totale remuneratie (en alles daartussen).

Beginnen met uw inschrijving
Om Hay Group PayNet te kunnen raadplegen, moet u uw eigen gegevens invoeren. Onze lokale accountmanagers begeleiden u graag bij deze procedure.

Alle informatie die u ons geeft, blijft anoniem. Alleen u ziet dus de cijfers van de secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers en het marktgemiddelde voor bepaalde arbeidsvoorwaarden, functies en niveaus.

Met de quick start guide van Hay Group PayNet kunt u de databases meteen gaan gebruiken.